WIJ HEBBEN ONZE NIEUWE WEBSITE GELANCEERD

Rotterdam 11 januari 2019 – Direct-Funding is mogelijk geworden dankzij een wetswijziging. Deze wetswijziging is gericht om de drempel voor de ondernemer laag te maken en te houden Direct-Funding toe te passen. Het lost het gebrek aan financieringsoplossingen op voor onder meer het MKB, retail, horeca, startups en scale-ups. Hoewel wettelijk een belangrijke stap is gezet werpt het ontbreken aan kennis over Direct-Funding en de mogelijkheden nog steeds een drempel op voor de ondernemer. Het is de missie van MijnFunding om deze drempel weg te nemen en Direct-Funding voor elke ondernemer toegankelijk te maken. Waar gewenst helpen wij ondernemers snel en concreet verder.

Vandaag is onze nieuwe website gelanceerd. Onze website zal gefaseerd uitgebreid worden. Er is al gestart met de Kennisbank. Dit is een online pagina waar de ondernemer steeds meer tips, whitepapers, artikelen en andere ondersteunende informatie kan vinden over Direct-Funding. Onze klanten krijgen binnenkort een eigen Funding Campagne Dashboard waarop real-time de resultaten van de campagne gevolgd kan worden. Dit is essentiële management en marketing informatie die sturing geeft aan een efficiënte opbouw van het investeerdersnetwerk.

De website heeft als thema “Wij staan klaar”. Hiermee accentueren wij dat wij klaar staan voor de ondernemer en klant om met raad en daad terzijde te staan en zo mee te werken aan succes.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INFORMATIECENTRUM

MijnFunding is gevestigd in het
Groot Handelsgebouw in Rotterdam

Algemene voorwaarden

Verwerkersovereenkomst

Privacy Verklaring

MIJNFUNDING

Stationsplein 45
Postbus 710
3000 AS Rotterdam
+31 (0)85 06 02 114
info@mijnfunding.nl