DOORLOPEND KREDIET, EEN DOORLOPENDE OPLOSSING

NIEUWE TIJDEN, NIEUWE OPLOSSINGEN

Wat zou het prettig zijn als je een doorlopend krediet zou hebben. Het zou nog mooier zijn als dat doorlopend krediet met je meegroeit. Altijd voldoende liquiditeit om slim te investeren en kansen te benutten. De krediet- en bankwereld werkt hier helaas niet aan mee. Zij trekken zich jaar na jaar steeds verder terug (bron FD). De criteria voor een krediet worden alleen maar strenger.

Gelukkig is vanwege dit probleem de regel- en wetgeving aangepast. Dat maakt Direct-Funding en slim financieel management mogelijk. Direct-Funding beperkt zich niet tot een eenmalige lening. Direct-Funding geeft je als ondernemer de mogelijkheid doorlopend leningen te plaatsen bij investeerders en het publiek. Je investeerderspubliek groeit. Hoe langer je zaait, hoe meer je oogst. Verzamelperioden kunnen een jaar duren, verlengd worden of weer opgevolgd door nieuwe verzamelperioden. Zo kunnen verschillende leningen met verschillende voorwaarden elkaar overlappen.

Stop met moeizaam financieel watertrappelen maar kies voor jouw vooruitgang. Wij leggen je in een vrijblijvend gesprek graag uit hoe het werkt en helpen je met het realiseren van slim financieel management. Start vandaag en maak die gratis en vrijblijvende afspraak.

Maak een afspraak
Lees verder.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INFORMATIECENTRUM

MijnFunding is gevestigd in het
Groot Handelsgebouw in Rotterdam

Algemene voorwaarden

Verwerkersovereenkomst

Privacy Verklaring

MIJNFUNDING

Stationsplein 45
Postbus 710
3000 AS Rotterdam
+31 (0)85 06 02 114
info@mijnfunding.nl