ZE ZIJN ER, DE EERSTE RESULTATEN VAN 2019

DE DIRECT-FUNDING BAROMETER

MijnFunding is nieuw en innovatief want Direct-Funding is nieuw en innovatief. Wij zijn in het eerste kwartaal van 2019 gelanceerd en gestart met onze eerste klanten. Na een korte maar zorgvuldige voorbereiding zijn de eerste klanten zelfs live gegaan. Wij zijn best trots op de eerste resultaten.

Uiteraard zijn deze eerste resultaten een momentopname want de verzamelperioden van onze klanten zijn nog maar net gestart. Wij meten de resultaten van onze klanten met onze Direct-Funding barometer. Deze geeft de gemiddelde gerealiseerde verzamelcapaciteit van onze klanten aan op jaarbasis.

Deze Direct-Funding barometer staat per ultimo april 2019 op: € 362.474,-.

De Direct-Funding barometer geeft een gemiddelde weer van een MijnFunding klant op een gegeven moment tijdens de loop van de Direct-Funding campagne. Er zijn dus MijnFunding klanten die op jaarbasis hoger en lager zitten.

Waarom deze Direct-Funding barometer? Het geeft je een beeld van wat gerealiseerd is, het perspectief. Tevens benadrukt het dat Direct-Funding een doorlopende strategie is. Het beoogde kapitaal staat namelijk niet in één keer op de rekening maar komt gespreid rechtstreeks binnen op de bankrekening van de MijnFunding klant, dus de ondernemer Dat maakt Direct-Funding erg interessant voor groei-ondernemers.

Maak een afspraak
Lees verder.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INFORMATIECENTRUM

MijnFunding is gevestigd in het
Groot Handelsgebouw in Rotterdam

Algemene voorwaarden

Verwerkersovereenkomst

Privacy Verklaring

MIJNFUNDING

Stationsplein 45
Postbus 710
3000 AS Rotterdam
+31 (0)85 06 02 114
info@mijnfunding.nl