KUN JE GROEIEN?

KIES DAN VOOR STRUCTUUR!

Je kunt groeien maar zoals altijd gaat de kost voor de baat. Dan kun je bij de bank niet terecht. Informal investors eisen aandelen en zeggenschap. Bij veel crowdfundingplatformen steek je vrijwillig je nek in een strop. Als je al een lening hebt gekregen blijkt steeds weer dat een lening of investering een ad hoc ofwel tijdelijke oplossing is. Je hebt je zekerheden weggegeven. Wat nu als je vervolgens meer werkkapitaal zoekt? Dat gaat niet want de mogelijkheden zitten op slot.

Het is slimmer om meer structuur te brengen in je bedrijfsfinanciering. Groeien is nooit een moment opname maar een doorlopend proces. Het vergt kapitaal en blijft vaak nog enige tijd kapitaal vergen. Hoe los je dat op? Direct-Funding is de ideale oplossing. Niet tijdelijk maar structureel kapitaal aantrekken. Moeilijk is het niet en het biedt vele voordelen voor de ondernemer.

Maak een afspraak
Lees verder.

INFORMATIECENTRUM

MijnFunding is gevestigd in het
Groot Handelsgebouw in Rotterdam

Algemene voorwaarden

Verwerkersovereenkomst

Privacy Verklaring

MIJNFUNDING

Stationsplein 45
Postbus 710
3000 AS Rotterdam
+31 (0)85 06 02 114
info@mijnfunding.nl