Startup Funding Event 2019


Op 6 juni jl. vond het jaarlijkse Startup Funding Event plaats in de grote zaal van De Doelen in Rotterdam. MijnFunding is een trotse partner van dit event. Startups vormen de instroom van ideeën en vernieuwing. Elke onderneming, groot of klein, is ooit begonnen als startup.

Op het podium waren als event speakers Mattijs ten Brink (CEO Transavia), Laura Nuhaan (Voorheen CEO Zappos nu Executive Digital Advisor bij Microsoft) en Evert Jaap Lugt (Managing Director Yes!Delft) uitgenodigd. Tijdens een geanimeerd interview werden waardevolle tips meegegeven aan alle aanwezige startup founders. Drie genomineerde startups gaven op het podium vervolgens hun pitch. En passant werd Transavia Ventures geïntroduceerd, een lovenswaardig initiatief van Transavia om elke startup die aanklopt te kunnen laten profiteren van de kennis en het netwerk van Transavia. De organisatoren van Startup Funding Event verdienen een groot compliment. In enkele jaren tijd hebben zij een idee uit laten groeien tot een event met internationale allure.

Uit de ruim 160 startup inschrijvingen zijn er drie door een deskundige jury genomineerd voor de eerste prijs en de publieksprijs. De winnaars wacht elk jaar een omvangrijk prijzengeld aan funding en support. CEO van MijnFunding Hein van der Bijl was jurylid van Startup Funding Event en de voorzitter van de MijnFunding Awards jury. De criteria voor toekenning van de MijnFunding Awards 2019 is gebaseerd op onder meer de sociale impact, economische impact en schaalbaarheid van de inschrijvingen. De jury is aan de slag.

De winnaars van de MijnFunding Awards 2019 worden uit de genomineerden worden op 26 juni a.s. bekend gemaakt. De prijzen worden uitgereikt in CIC en tevens informatiecentrum van MijnFunding in Rotterdam.

Voor MijnFunding is elke ondernemer een winnaar. Het tonen van initiatief, je nek uitsteken, de wereld wat beter maken en het leveren van een bijdrage aan onze economie en samenleving typeert elke ondernemer. Daarom staat MijnFunding klaar voor elke ondernemer, dus ook voor jou.

Maak een afspraak
Lees verder.

De winnaar van de
MijnFunding Startup Award
2019 is bekend:

OTFLOW – AIRFLOW ENHANCER

MijnFunding feliciteert Otflow.
Onderdeel van het prijzengeld is €7.500,-
te besteden aan een Direct-Funding Campagne

INFORMATIECENTRUM

MijnFunding is gevestigd in het
Groot Handelsgebouw in Rotterdam
Algemene voorwaarden
Privacy Verklaring

MIJNFUNDING

Stationsplein 45
Postbus 710
3000 AS Rotterdam
+31 (0)85 06 02 114
info@mijnfunding.nl