HOE FINANCIER JIJ JE VASTGOED?

Vastgoed blijkt in de praktijk vaak een uitstekende investering. Op termijn kan een investering in vastgoed zelfs de basis leggen voor een vermogen. Inflatie en waarde-ontwikkeling werken in je voordeel. Vastgoed is een mogelijkheid om intussen op een passieve en stabiele manier een mooi rendement behalen. Het kan ook betekenen dat jij je zeker kunt stellen van je bedrijfspand voor in de toekomst. Je kunt zelf geleidelijk aan een vastgoed-portefeuille opbouwen of zelf vastgoed-projecten ontwikkelen.

Helaas financieren banken steeds minder graag in commercieel vastgoed. Als de bank de ondernemer financiert is het vaak slechts een deel van de benodigde investering. Soms besluit de bank helemaal niet te investeren. Wat dan?

EEN OPLOSSING VOOR ONDERNEMERS

Direct-Funding en Direct-Lending kan dan een passende oplossing bieden voor de terugtrekkende beweging van de bank. Je bereikt via internet een grote doelgroep aan onroerend goed investeerders. Zeker als je bereid bent een 1e, 2e of 3e hypotheek als zekerheid te verstrekken en een mooie rente te bieden is er animo tot investeren. Immers de investeerder krijgt nu bij de bank een historisch lage rente (0,02%), jij kunt vaak 200x of 300x meer bieden!

MijnFunding helpt je concreet met het benaderen, bereiken en onboarden van investeerders. Wij realiseren voor jou binnen 30 dagen een Funding Webpage, leningsvoorwaarden, marketing en meer. Allemaal in één eenvoudige dienstverlening onder één dak. In plaats van afgewezen te worden bij je bank heb je het initiatief weer in eigen handen.

Bijkomende voordelen kunnen ook zijn dat de bank of andere financiers door Direct-Funding meer vertrouwen hebben in de financiering van je vastgoed en toch een gedeelte willen financieren. Ook zou je via Direct-Funding in contact kunnen komen met één of meerdere grote (informal) investors.

SLIMME STRATEGIEËN OM JE DOEL TE BEREIKEN

Hoe gebruik je Direct-Funding bij:
1. je aankoop, renovatie of verbouwing van je pand?
2. de opbouw van je vastgoed portefeuille?
3. je project-ontwikkeling?

MijnFunding heeft speciaal voor deze drie mogelijkheden een white-paper en strategie ontwikkeld. Vraag deze white-paper aan of beter nog maak een afspraak voor een informatief en vrijblijvend gesprek. Wij kijken dan wat MijnFunding voor jou kan betekenen.

SAMEN BOUWEN AAN SUCCES

MijnFunding werkt samen met organisaties zoals onder meer Credion en Financieringsgilde. Maak gebruik van ons netwerk aan gespecialiseerde hypotheekbanken en kredietinstellingen met oog voor commercieel vastgoed. MijnFunding biedt met Direct-Funding alle of de ontbrekende laatste puzzelstukjes. Door MijnFunding tijdig en zonder kosten in een vroeg stadium te betrekken, vergroot jij jouw kans substantieel op een succesvolle investering in vastgoed.

Maak een afspraak
Informeer mij 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INFORMATIECENTRUM

MijnFunding is gevestigd in het
Groot Handelsgebouw in Rotterdam

Algemene voorwaarden

Verwerkersovereenkomst

Privacy Verklaring

MIJNFUNDING

Stationsplein 45
Postbus 710
3000 AS Rotterdam
+31 (0)85 06 02 114
info@mijnfunding.nl