WAAROM MIJNFUNDING?

Banken bedienen elk jaar steeds minder MKB-klanten (bron FD).

Nederland staat inmiddels in de top 5 van Europese landen als het gaat om afwijzingen van kredietaanvragen.

40% van de ondernemers in het MKB ligt regelmatig wakker van financiële zaken en financiering (KvK).


Dat stagneert ontwikkeling. Toch is het MKB de motor van onze economie. Er moest een oplossing komen.

MijnFunding draagt het ondernemen een warm hart toe en denkt mee met de ondernemer. Daarom biedt MijnFunding als eerste in Nederland en Europa een innovatieve oplossing, namelijk Direct-Funding. Geen nachten meer wakker liggen maar simpelweg financieren wat de bank niet financiert. De mensen van MijnFunding ontzorgen je zodat jij de wereld een stukje beter maakt, voorziet in een behoefte, klanten helpt, banen creëert en je dromen waar kunt maken. Wij helpen je met het wegnemen van je dagelijkse zorgen en stress met betrekking tot het financieren van investeringen, groei en kosten. Voldoende liquiditeit verbetert vaak ook in privé je financiële armslag. Dit betekent geen besparing op bijvoorbeeld een verdiende vakantie, betaling van studie voor je kinderen en meer. Je hoeft je groei niet langer alleen te financieren met offers die jij uit jouw inkomen of in privé brengt.

Waarom wij dit doen?

Er zijn al genoeg consultants, adviseurs en kredietbeoordelaars. Zij hebben ieder hun eigen belangen. Het liefst blijven ze hun bestaande kunstje doen. Dit terwijl de kredietstroom via de oude kanalen voor de groeiende ondernemer is opgedroogd. De nieuwe wetswijzigingen en financieringsmogelijkheden en -innovaties worden de ondernemers onthouden. MijnFunding heeft als missie de ondernemer wegwijs te maken in de innovatieve technieken om je bedrijf(splan) te financieren. Wij van MijnFunding geloven dat een goede financiering de faalkansen van de ondernemer verkleint. Een juiste financiering en onafhankelijkheid is één van de meest bepalende succesfactoren in het ondernemen. Daar gaan wij voor!

MijnFunding bestaat uit een team van ervaren ondernemers. Wij staan aan jouw ondernemende kant en helpen jou. De mensen van MijnFunding hebben een schat aan ervaring en kennis in huis. Zo kunnen wij direct helpen;
* om van onvoldoende werkkapitaal een voldoende werkkapitaal te maken,
* hoe je omgaat met investeerders,
* hoe en waar investeerders jou kunnen vinden,
Wij weten alles over aandelen, obligaties, structuren en het behouden van controle over je onderneming.

Met die kennis en ervaring kun jij je voordeel doen. Samen kunnen wij meer. Daarom doen wij dit dus.

Maak een afspraak
Lees verder.

Wil je alles weten over bedrijfsfinanciering via Direct-Funding?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  INFORMATIECENTRUM

  MijnFunding is gevestigd in het
  Groot Handelsgebouw in Rotterdam

  Algemene voorwaarden

  Verwerkersovereenkomst

  Privacy Verklaring

  MIJNFUNDING

  Stationsplein 45
  Postbus 710
  3000 AS Rotterdam
  +31 (0)85 06 02 114
  info@mijnfunding.nl