150 X €1.000 ALS 1 X €150.000 NIET LUKT

GEEN HOGERE WISKUNDE

De kop van dit artikel is geen ingewikkelde mathematische vergelijking. Eigenlijk is het een eenvoudige keuze. Stel, als ondernemer vraag je een lening aan bij een bank of kredietinstelling om het gewenste kapitaal (bijvoorbeeld € 150.000) te lenen en er volgt een ‘nee’. Of de voorwaarden van de bank of kredietinstelling staan je niet aan. Is er dan reden om op te geven? NEE!

Als je al een lening ontvangt een bank of kredietinstelling blijkt het bovendien bijna altijd een incidentele stap. Je geeft je zekerheden (niet zelden de overwaarde op je privé woning en bezit) en kan de volgende dag niet weer een nieuwe lening vragen omdat je nieuwe kansen ziet en verder wilt groeien.

Gelukkig is er nu een uitstekende oplossing, namelijk Direct-Funding. Bij Direct-Funding krijg je nooit een ‘nee’ als antwoord. Weliswaar doet niet iedereen die benaderd wordt om te investeren in jouw bedrijf mee maar het is ook niet zo dat niemand meedoet. De groep van potentieel investerende deelnemers (prospects) groeit in de loop van maanden naarmate je meer mensen bereikt en informeert. Met hulp van MijnFunding en slimme marketing kun je vele duizenden investeerders bereiken. Je vormt een database (MijnFunding helpt je hier allemaal mee) en deze prospects krijgen onder andere regelmatig een leuke en inhoudelijke nieuwsbrief van je.

Op deze wijze is het voor veel ondernemers in het MKB, startup of scale-up een stuk eenvoudiger om gedurende een periode 150 x € 1.000 te lenen van het publiek en investeerders dan van de bank 1 x € 150.000 te lenen. Keer op keer kan je meer mensen bereiken. Je investeerders zijn tevens je fans en ambassadeurs. Met de juiste incentives informeren zij hun familie, kennissen en relaties. Zo kan je investeringsgroep groeien en het gemiddelde bedrag per investeerder toenemen. Waar een lening bij een bank een gegeven is, is de lening via Direct-Funding slechts een momentopname. Heb je even geen werkkapitaal nodig dan blijft je bestand van investeerders altijd een reserve waarop je later een beroep kunt doen. Investeren en groeien is met Direct-Funding niet langer een financieel onoplosbaar probleem.

Hoe eerder je start, hoe eerder je kunt investeren.

Maak een afspraak
Lees verder.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INFORMATIECENTRUM

MijnFunding is gevestigd in het
Groot Handelsgebouw in Rotterdam

Algemene voorwaarden

Verwerkersovereenkomst

Privacy Verklaring

MIJNFUNDING

Stationsplein 45
Postbus 710
3000 AS Rotterdam
+31 (0)85 06 02 114
info@mijnfunding.nl