WIJ WENSEN JE EEN ONDERNEMEND 2020


Het jaar 2019 zit er op. Het jaar is omgevlogen. Wij introduceerden Direct-Funding als de funding-innovatie van 2019. Met succes. We hebben na de introductie met enkele launching customers inmiddels tientallen klanten kunnen verwelkomen. Elk kwartaal een verdubbeling! Wij hebben 2019 boven verwachting afgesloten. MijnFunding is klaar voor 2020. Misschien kunnen wij ook jou helpen als je groeikapitaal zoekt. Wij blikken terug en kijken vooruit.

VRAAG & ANTWOORD

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS

Wil je op de hoogte blijven over het laatste nieuws over het financieren van jouw bedrijf? Abonneer je dan nu op de gratis nieuwsbrief.

  2019, EEN SPANNEND JAAR

  Wij zijn nog druk in de weer maar met trots blikken wij alvast terug op 2019. Dit jaar zal altijd in ons geheugen gegrift zijn. Het was het jaar dat wij als eerste in Nederland en Europa Direct-Funding als een all-round service hebben geïntroduceerd. Direct-Funding past helemaal in onze missie om ondernemende ondernemers te helpen met funding en groei. Met zo’n nieuwe en innovatieve oplossing was het ook een spannend jaar.

  “De kracht van Direct-Funding”

  Na een jaar van voorbereiding in 2018 besloten wij vanaf januari 2019 voorzichtig onze eerste klanten te verwelkomen. Met opzet kozen wij in de eerste maanden voor slechts enkele klanten zodat wij deze intensief konden begeleiden. Wij vonden en vinden dat wij nog veel kunnen leren en de klant moest veel leren. Door experimenteren, valideren, analyseren en verbeteren ontdekten wij de enorme kracht van Direct-Funding. Die kracht zit hem in de ondernemer en de investeerders onder het publiek.

  “Elk kwartaal een verdubbeling van klanten”

  Met vertrouwen en de eerste ervaringen konden wij in de loop van 2019 steeds meer klanten aan. Inmiddels hebben wij ruim 30 klanten in 2019 aan boord gekregen. Bijna elk kwartaal een verdubbeling in vergelijking met het kwartaal ervoor.

  “Verbetering in resultaat”

  De funding-campagnes van onze klanten richten zich op het verkrijgen van €50.000 tot €250.000 aan funding. De gemiddelde doelstelling van de klant was circa €120.000. De resultaten varieerde met de inspanning in tijd, energie en budget per klant. Het gemiddelde bedrag dat per actieve campagne maandelijks aan obligaties werd geplaatst was iets meer dan €15.000. Dat is dus gemiddeld ruim €180.000 op jaarbasis. Dit gemiddelde zit in een stijgende lijn.

  2020, EEN ONDERNEMEND JAAR

  Wij hebben in 2019 onze zogenaamde market fit gevonden. Onze uitdaging is nu echter om aan de vraag naar Direct-Funding vanuit de markt van ondernemers te voldoen.

  “De stappen in 2020”

  Dit vergt een automatisering van verschillende onderdelen in ons bedrijfsproces. Hierin investeren wij en zullen wij steeds meer gaan investeren. Toch bestaat Direct-Funding in hoofdzaak uit een persoonlijke begeleiding van de ondernemer voor en tijdens de funding campagne. Ons concept biedt een lage drempel dankzij een relatieve geringe aanbetaling terwijl wij toch aan de klant een full-service pakket aan diensten afleveren. Onze vergoeding ontvangen wij voor verreweg het grootste deel uit de resultaten van de campagne. Dit betekent dat wij voor onze klanten veel voorfinancieren.

  “Een netwerk van investeerders”

  Deze groei is voor ons een mooie reden om ook zelf een Direct-Funding campagne te gaan voeren in 2020. Hiermee verwachten wij een groep van obligatiehouders aan ons te binden die wij via ons interne netwerk kunnen introduceren bij de funding campagnes van onze klanten. Het mes snijdt hier dus aan twee kanten. Wij kunnen meer klanten aan dankzij de voorfinanciering of wel Funding-Voorschot via onze MijnFunding obligaties en wij brengen onze klanten onder de aandacht bij onze groeiende groep van investeerders. Kortom ook wij hebben veel ondernemende plannen voor 2020.

  “Een ondernemend 2020”

  Wij wensen ook jou een ondernemend 2020.  Wat is er mooier dan in goede gezondheid te kunnen ondernemen en je dromen realiseren. Dan wordt het voor jou en je omgeving vanzelf een gelukkig 2020.

  INFORMATIECENTRUM

  MijnFunding is gevestigd in het
  Groot Handelsgebouw in Rotterdam

  Algemene voorwaarden

  Verwerkersovereenkomst

  Privacy Verklaring

  MIJNFUNDING

  Stationsplein 45
  Postbus 710
  3000 AS Rotterdam
  +31 (0)85 06 02 114
  info@mijnfunding.nl