CORONAVIRUS, WAT NU?

DE 1,5 METER ECONOMIE HEEFT GEVOLGEN. HEB JE EXTRA FINANCIERING NODIG? 

De gezondheid van Nederland komt op de eerste plaats. Maar hoe zit het eigenlijk met de economische en financiële gevolgen voor jou als ondernemer? Jij moet straks verder in een veranderde economie. Lees hier meer over enkele oplossingen.

De ‘lock down’ maatregelen hebben verstrekkende economische gevolgen voor nagenoeg alle ondernemers. De overheid heeft een serie van economische hulpmaatregelen aangekondigd en werkt hard aan de uitvoering hiervan. Hieruit blijkt de ernst van de situatie. De aangekondigde maatregelen zijn helaas niet meer dan een druppel op een gloeiende plaat. Een eenmalige uitkering van € 4.000 en een minimum leefinkomen van naar schatting tussen de € 1.000 en € 1.500 per maand dekt in bijna alle gevallen niet de vereiste liquiditeit om ook maar drie maanden te overbruggen. Voor de meeste ondernemers is veel meer nodig om te kunnen overleven in de periode van de 1,5 meter-economie.

Uit onze gesprekken met ondernemers blijkt dan ook de behoefte aan extra funding/financiering. Wat kan MijnFunding betekenen voor ondernemers, groot en klein, in deze tijd?

“De Funding-Website is een geweldig instrument om sneller te herstellen”

MijnFunding heeft een concreet actieplan. MijnFunding biedt iedere ondernemer tijdelijk een ‘Funding-site’ aan tegen kostprijs. De Funding-site kan de ondernemer helpen extra leningen te verkrijgen. We leggen dit graag aan iedere ondernemer uit. Wil je meer weten?

Lees dan meer over de voordelen voor jou van een obligatielening?

Je kunt ook direct starten!

Hoe werkt het actieplan?

  • Na aanmelding en betaling krijg de ondernemer een intakeformulier. Na invullen van dit formulier levert MijnFunding:
    • De Funding-site
    • De obligatieovereenkomst
    • De verplichte melding bij de AFM
  • De enige investering ‘vooruit’ voor jou is slechts een € 450 exclusief BTW.
  • Uit de eerst binnenkomende ontvangsten betaalt de ondernemer 50% van de ontvangen gelden aan MijnFunding met een maximum van €1.500. Hierdoor is MijnFunding weer in staat direct weer een volgende ondernemer te helpen. Het doel van MijnFunding is tegen kostprijs zoveel mogelijk ondernemers te helpen.
  • Voor dit bedrag kun je de faciliteiten een jaar lang gebruiken. Wij kunnen je op dit moment helpen om binnen 7 dagen online te zijn.

Lage kosten

Op de Funding-site biedt de ondernemer een lening aan met maximaal 140* obligaties van € 250* met een looptijd van 5 jaar, een rente van 7% en tussentijdse aflossingen (op basis van annuïteit). Bij een uitgifte van alle obligaties heb je een lening van €35.000 gerealiseerd. De opbrengst van iedere verkochte obligatie wordt direct op jouw bankrekening gestort, er gaat geen Euro meer vanaf door verborgen kosten! Dus ook al heb je je eind/doelbedrag nog niet bereikt, je kunt in de tussentijd wel doorgaan met ondernemen.

De totale investering voor je eigen Funding-site is inclusief de beperkte aanbetaling van €450 in totaal € 1.950 exclusief BTW. Wij rekenen geen extra kosten en er zijn geen verborgen kosten.

Een obligatie is een rentedragende lening, die vanzelfsprekend afgelost moet worden en waarvoor je rente betaald. Door meerdere obligaties te verkopen bouw je structureel aan je eigen financiering en aan je continuïteit van je onderneming.

*) deze data kan op verzoek van de ondernemer aangepast worden.

Waarom doen wij dit?

Wij doen dit op de eerste plaats om zo veel mogelijk ondernemers te helpen de komende moeilijke maanden door te komen. We willen ook dat ondernemers klaarstaan om te kunnen (her)investeren zodra dit weer mag en kan. Daarom bieden wij onze kennis en services tegen de laagst mogelijk kosten (kostprijs) en met de laagst mogelijke aanbetaling (€ 450 exclusief BTW). Wij maken geen marge maar dekken wel een deel van onze kosten om de geleverde services draaiende te houden. Met deze tijdelijke actie kunnen ook wij deels ook onze mensen aan het werk houden.

Op de tweede plaats denken wij dat de Funding-site voor veel ondernemers op langere termijn een instrument is dat bij hen in het financieringspalet ontbreekt terwijl grote en succesvolle ondernemers daar al veel langer gebruik van maken. Waarom jij eigenlijk niet?

Wij hopen uiteraard dat veel ondernemers deze vorm van bedrijfsfinanciering ook na deze Coronacrisis zullen blijven inzetten maar dat is van latere zorg.

Ondernemers zijn doeners

Wil je meer weten? Klik op onderstaande mogelijkheden. Nu starten: Maak gebruik van deze speciale aanbieding van MijnFunding.nl. Wij helpen je graag verder. Het is een kwestie van doen.

INFORMATIECENTRUM

MijnFunding is gevestigd in het
Groot Handelsgebouw in Rotterdam

Algemene voorwaarden

Verwerkersovereenkomst

Privacy Verklaring

MIJNFUNDING

Stationsplein 45
Postbus 710
3000 AS Rotterdam
+31 (0)85 06 02 114
info@mijnfunding.nl