WIJ ZOEKEN ONDERNEMENDE MENSEN

WIJ GROEIEN. WIL JE MET ONS MEEGROEIEN?

MijnFunding is een dynamische en groeiende organisatie. Het team van MijnFunding heeft meer dan 25 jaar ervaring in ondernemen, bedrijfsfinanciering en het uitgeven en plaatsen van obligatie-leningen. Deze kennis en ervaring is voor veel bedrijven inzetbaar ongeacht of het bedrijf al dan niet werkt met een bank en/of investeerders. De corona-crises versnelt de groei van MijnFunding. Er is behoefte aan onze services.

‘Echte ondernemerscultuur’

Daarom zoeken wij ondernemend denkende mensen die passen in onze ondernemerscultuur. Bij MijnFunding zijn wij geen consultants.  Wij zijn ondernemers, praten met ondernemers en het onderwerp van gesprek is ondernemen. Wij zijn MijnFunding-Experts. Het is één van onze succesfactoren.

Jij kunt nu ook een MijnFunding-Expert worden. MijnFunding-experts leggen contact en onderhouden contact met onze klanten/gebruikers.

‘Sterke support door samen doen’

Om MijnFunding expert te worden vragen wij geen specifieke ervaring of kennis. Elke MijnFunding-expert doorloopt onze pragmatische opleiding en inleiding. Daar leer je alles wat je nodig hebt, ook door het samen te doen. Wij zoeken mensen die geloven in MijnFunding als concept en zich thuis voelen in een ondernemende B2B omgeving.  Wij zoeken dus mensen die ondernemers (van zzp,  startup, scale-up tot MKB) echt willen helpen met het bereiken van hun doelen.

‘Business met toekomstperspectief’

Afhankelijk van de tijd die je investeert en de klik die je hebt met de klant/ondernemer, kun je al snel als MijnFunding-expert een goede business opbouwen. Je biedt een toegevoegde waarde aan onze klant. Je werkt landelijk maar vooral in je eigen omgeving/regio.

Je benadert potentiële klanten in je werkgebied die behoefte hebben aan financiering. Je bouwt je eigen portefeuille van klanten op. Je onderhoudt het contact. Jouw aanpak leidt vanzelfsprekend tot ook tot extra business om klanten te helpen, adviseren en begeleiden. Je bent vrij en flexibel.

Je vindt het leuk om prospects te benaderen en de mogelijkheden om obligaties uit te geven vrijblijvend met een klant te doorlopen. Je stelt de juiste vragen en weet zo door te dringen tot de daadwerkelijke behoefte van de klant. Hiervoor ben je door ons opgeleid en word je ondersteund.

‘Geen goodwill want we doen het samen’

Wij vragen voor het toetreden als MijnFunding-expert geen goodwill of entree fee. Wij bouwen samen aan de organisatie. Toch vragen wij een investering in de vorm van obligaties ad € 25.000. Deze obligatielening wordt versneld afgelost gekoppeld aan omzet. Wij vragen deze (tijdelijke) investering zodat wij weten dat wij beiden de intentie hebben om aan een serieuze en duurzame relatie te werken en daarin te investeren. Beschik je niet over dit bedrag dan zijn er oplossingen.

‘Dedicated of in combinatie’

MijnFunding-expert is uitstekend te combineren met andere B2B gerelateerde diensten en services maar is voor jou wellicht juist ook als dedicated of hoofdactiviteit geschikt. Je ontvangt voor je inzet en begeleiding van klanten een belangrijk deel van de omzet en een rijk toekomstperspectief. Het is duidelijk dat Direct-Funding, het door de ondernemer rechtstreeks plaatsen van obligaties bij het publiek en investeerders, een sterke groeimarkt is voor de komende jaren. Het voorziet in de behoeften van ondernemers en is onderdeel van de trend waar steeds meer directe contacten, zonder overbodige schakels, belangrijk worden.

‘Spin-off’s’

In de praktijk blijkt Direct-Funding ook het middel om met grote en serieuze geïnteresseerde informal investeerders in contact te komen. Bovendien is Direct-Funding uitermate geschikt als pre-sales en brandloyalty (klantenbinding). Het zijn enkele van de vele spin off’s voor een ondernemer. We vertellen je er graag over.

‘Met een kop koffie of online overleg’

Wil je meer weten over deze unieke mogelijkheid om MijnFunding-expert te worden? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag vrijblijvend wat de directe mogelijkheden zijn en kijken wat MijnFunding-expert voor jouw toekomst kan betekenen. Dat kan met een kop koffie of online.

Wil je met ons in gesprek laat dan je gegevens achter:

  INFORMATIECENTRUM

  MijnFunding is gevestigd in het
  Groot Handelsgebouw in Rotterdam

  Algemene voorwaarden

  Verwerkersovereenkomst

  Privacy Verklaring

  MIJNFUNDING

  Stationsplein 45
  Postbus 710
  3000 AS Rotterdam
  +31 (0)85 06 02 114
  info@mijnfunding.nl