Laat je geen wortel voorhouden

MijnFunding is de eerste in Nederland die Direct-Funding heeft geïntroduceerd. We gaan door onze kennis te ontwikkelen en te delen met onze klanten. Inmiddels hebben we vele ondernemers succesvol geholpen gefinancierd te worden. Dat worden er elke maand steeds meer.

Het is dan ook logisch dat er mogelijk collega’s in de markt ontstaan die ondernemers graag dezelfde diensten aanbieden. Dat juichen wij toe. Ondernemers zijn voor ons de helden. Zij steken hun nek uit. Zij moeten geholpen worden.

Toch moeten wij je waarschuwen voor valkuilen. Wij signaleren al jaar en dag zogenaamde dienstverleners die ondernemers suggereren over een adequaat netwerk van investeerders te beschikken.

Om dit netwerk van investeerders te bereiken moet er door de ondernemer aan de dienstverlener betaald worden voor hun diensten. Het zogenaamde investeerders netwerk is echter een black box. De ondernemer krijgt daar geen inzicht in. Bestaat het gesuggereerde netwerk wel? Zijn er netwerken van investeerders die specifiek in jouw onderneming willen investeren? Werkt zoiets? Helaas blijkt in de praktijk dat een dergelijke benadering keer op keer tot een kostbare teleurstelling uitloopt.

Je hebt toch weer met een belemmerende en vaak kostbare tussenschakel te maken zonder resultaat. Je verliest er niet alleen geld mee maar ook kostbare tijd die je beter had kunnen besteden. Ons advies: Laat je geen wortel voorhouden, hoe mooi het ook klinkt.

MijnFunding heeft een andere benadering en visie. Wij geloven niet in bestaande onzichtbare netwerken. Het zijn knollen in plaats van citroenen.

Wij geloven wel in markten, vraag en aanbod. Wij geloven dat ondernemen het oplossen is van een probleem van een ander. Wij geloven in een benadering die zich keer op keer bewijst.

De benadering van MijnFunding is gebaseerd op ondernemerschap, marketing, sales, kwaliteit, service. Wij gaan met de klant voor een gestructureerde aanpak. Financiering die met je meegroeit. Data en een netwerk wat jouw eigendom is. Kortom wij geloven in jouw onafhankelijkheid.

Wat we doen, doen we voor jou. We horen bij jouw team. Voor ons zijn ondernemers de helden.

INFORMATIECENTRUM

MijnFunding is gevestigd in het
Groot Handelsgebouw in Rotterdam
Algemene voorwaarden
Privacy Verklaring

MIJNFUNDING

Stationsplein 45
Postbus 710
3000 AS Rotterdam
+31 (0)85 06 02 114
info@mijnfunding.nl