Toegang tot echte investeerdersnetwerken

Wij van MijnFunding geloven in markten en marktwerking, vraag en aanbod. Wij geloven niet dat iemand jouw probleem komt oplossen maar dat ondernemen het oplossen is van een probleem van een ander. Nederland is op zoek naar rendement en rente. Jij kunt dat bieden. Wij geloven in een benadering die zich keer op keer bewijst.

De benadering van MijnFunding is gebaseerd op ondernemerschap, marketing, sales, kwaliteit, service. Wij gaan met jou voor een gestructureerde aanpak. We bouwen aan een echte en duurzame financiering die bovendien met je meegroeit. Bouwen aan data en een netwerk wat jouw eigendom is. Kortom wij geloven in jouw onafhankelijkheid.

Het opbouwen van je eigen investeerdersnetwerk kost je wat tijd. Wat je ervoor terug krijgt blijkt vaak van onschatbare en duurzame waarde. Je investeerders groeien met je mee. Vergelijk het met het slaan van een eigen waterput. Het lijkt veel moeite voor het eerste emmertje water dat je ophaalt. Het is echter een topinvestering als je dagelijks je water in handbereik hebt in plaats van heel ver weg of zelfs onbereikbaar. Net zoals je van water alles kunt laten groeien en het essentieel is om te leven, is voldoende financiering één van de succesfactoren van de ondernemer.

Via je eigen Direct-Funding platform van MijnFunding kun jij je investeringsbehoefte vaak al volledig invullen.

Er bestaan in Nederland maar enkele echte aantoonbare investeerdersnetwerken. Dit zijn de grote en bekende crowdfundingplatformen. Deze zijn voor veel ondernemers nog niet bereikbaar. Maar MijnFunding kan voor jou het ontbrekende tussenstapje zijn naar het juiste crowdfundingplatform of de bank/kredietinstelling. Op deze wijze kun jij je financiering via Direct-Funding nog eens extra vermenigvuldigen. Je beschikt dan immers over meer zekerheden en een eigen achterban.

Kies voor een no-nonsense aanpak.

Wat we doen, doen we voor jou. We horen bij jouw team. Voor ons zijn ondernemers de helden.

INFORMATIECENTRUM

MijnFunding is gevestigd in het
Groot Handelsgebouw in Rotterdam
Algemene voorwaarden
Privacy Verklaring

MIJNFUNDING

Stationsplein 45
Postbus 710
3000 AS Rotterdam
+31 (0)85 06 02 114
info@mijnfunding.nl