DIRECT-FUNDING BETAALBAAR SNEL EN EFFECTIEF WORD OOK EEN BLIJE EN VRIJE ONDERNEMER Geef zelf obligaties uit!

ONDERNEMEN IS DOEN

Pro

Onbeperkt online gebruik van:

Leningovereenkomsten
AFM Compliance
Brochure(s)
Je eigen Funding-Website
Rente & aflossing admin
Investeerder pagina’s
Aanbiedingsprogramma

inclusief online support
30 min. FundingDesk
30 min. FundingCoach

Nu tijdelijk van € 495 excl. btw per maand voor

€ 295*

Premium

Onbeperkt online gebruik van:

Leningovereenkomsten
AFM Compliance
Brochure(s)
Je eigen Funding-Website
Rente & aflossing admin
Investeerder pagina’s
Aanbiedingsprogramma

inclusief online support
   60 min. FundingDesk
180 min. FundingCoach

Nu tijdelijk van € 895 excl. btw per maand voor

€ 595*

DIT VERDIEN JE ALTIJD DUBBEL EN DWARS TERUG

MAAK JE ACCOUNT ONLINE AAN

Beschikt ook snel over een Direct-Funding Account met alles wat je nodig hebt om je eigen obligatielening online aan te maken, aan te bieden en af te handelen.

Een abonnement op je account heb je al voor slechts €295 excl. btw per maand. Na 12 maanden per maand opzegbaar. Zo financier je al heel snel het lage abonnementstarief en jouw plannen.

Wil je ook snel aan de slag? Dat kan. Vul het online formulier in. Het verplicht je tot niets. Wij laten zien hoe eenvoudig je een Direct-Funding account aanmaakt en helpen je stap-voor-stap, zodat je snel kunt starten.

MAAK VOORDELIG GEBRUIK VAN EEN TEAM VAN EXPERTS

VRAAG NU JE ACCOUNT EN ABONNEMENT AAN

  Informeer mij vrijblijvend over Direct-Funding

  Kies je module

  Voor meer toelichting op de module Go en Premium, zie informatie op deze pagina.

  Hoe lang bestaat je bedrijf al?

  Schrijf me in voor de nieuwsbrief
  Stuur mij de whitepaper: Financieren zonder tussenschakels

  GEEF NU SNEL EN EENVOUDIG JE EIGEN OBLIGATIES UIT

  EEN NIEUW EN BETER PERSPECTIEF

  Met een simpel abonnement kun je zelf met enkele klikken online:

  • je lening voorwaarden opstellen,
   jij bepaalt nu zelf de rente, looptijd en aflossing.
  • je brochure aanmaken en je AFM document samenstellen,
  • je Funding-website lanceren,
  • de betalingen direct op jouw bankrekening binnen laten komen,
  • al je investeerder krijgen een eigen obligatierekening/online pagina,
  • heb je vragen? onze online FundingDesk helpt je persoonlijk.

  MijnFunding helpt je natuurlijk ook bij het aanbieden van je obligaties aan informal investors en het grote publiek met links, templates, tips & tricks en ervaren Funding-Coaches.

  Creëer voor je onderneming een nieuw en beter perspectief. Jij kunt weer echt ondernemen.

  PROFITEER VOORDELIG VAN EEN PROFESSIONEEL FUNDINGTEAM

  DIRECT-FUNDING PREMIUM

  Een team van specialisten (zoals juridische adviseurs, IT-ers, copywriters, designers en marketeers) heeft alle kennis en ervaring om jouw obligatielening professioneel in de markt te zetten. Je wordt door je Funding-Coach(es) stap voor stap begeleid. Online, telefonisch en tijdens meetings op je bedrijf.

  Je kunt professioneel aan de slag met een beperkte aanbetaling.
  Zo betaalt een campagne zich zelf al snel dubbel en dwars terug.

  De aanbetaling is €2.500 exclusief btw. Afhankelijk van de wensen voor de campagne ligt het totaaltarief veelal tussen €7.500 en €12.500 exclusief btw.

  Premium kan nu ook tijdelijk omgezet worden in een 12 maanden abonnement vanaf €595 excl. btw (normaal €895)

  De campagne loopt 12 maanden en kan eenvoudig verlengd worden.
  Interessant voor meerdere campagnes en financiering boven €250.000.
  Wettelijk maximum vastgesteld verzameld kapitaal is €5.000.000.

  Veel gestelde vragen

  Wat doet MijnFunding?

  MijnFunding helpt de ondernemer als coach met raad en daad, van leningsvoorwaarden tot slimme marketing. Met de ondernemer evalueren wij regelmatig. Wij groeien graag mee met de ondernemer.

  Hoe plaatst de ondernemer de lening?

  Het plaatsen van de obligatieleningen noemen wij een ‘campagne’. Een campagne kan een half jaar, een jaar of langer duren. Na het afsluiten van een campagne kan nadien een nieuwe campagne opgestart worden, gebruikmakend van de tools die je al hebt.

  Op welke rekening komt het verzamelde kapitaal?

  Het verzamelde kapitaal komt via een speciale Funding Webpage (website) met alle bank- en betaalopties direct op de bankrekening bij de ondernemer binnen. MijnFunding staat buiten deze cashflow maar monitort natuurlijk wel mee. Oh ja, er is geen minimum bedrag vereist. Het maximum is € 5.000.000,-.

  Hieronder vind je nog meer vragen en antwoorden:

  Is Direct-Funding moeilijk?

  Nee, Direct-Funding is namelijk niets meer en niets minder dan ondernemen. Het is een kwestie van doen. Elke ondernemer brengt immers al een product of dienst op de markt. Elke ondernemer heeft klanten. Direct-Funding is ook een product. Een investeerder is ook een klant. Hoe langer je zaait, hoe meer je oogst.

  Een grote campagne of maandcampagnes?

  Beide kan. De keuze hangt onder meer af van de plannen van je bedrijf. Waar heb je extra kapitaal voor nodig? Voor een eenmalig investering of gedurende langere tijd extra kapitaal per maand? MijnFunding ondersteunt je bij het maken van de keuze. En, je kunt altijd switchen van aanpak en bedragen.

  Kan de ondernemer het alleen?

  Waarschijnlijk heeft de ondernemer bij aanvang niet alle disciplines, kennis en ervaring in huis. Hier kan MijnFunding een belangrijke rol spelen. MijnFunding is de specialist in Direct-Funding. Van wat de ondernemer leert kan een leven lang van geprofiteerd worden.

  Direct-Funding wordt een ‘way of life’ van de moderne en succesvolle ondernemer.

  Samen als één team werken wij aan een succesvolle strategie die de visie van de ondernemer met een rijk scala aan financiële mogelijkheden vergroot.

  Zijn er extra kosten bij MijnFunding?

  Ja, naast de kosten van MijnFunding zijn er kosten die je rechtstreeks zelf draagt zoals; Zoals kosten van het bancaire betalingsverkeer, je webhosting, je eigen webdomein. Deze kosten zijn weliswaar relatief laag.

  Nee, aan MijnFunding heb je geen extra kosten. De kosten staan vast en zijn altijd zoals vooraf aangegeven. Je komt bij MijnFunding dus nooit voor verrassingen te staan.

  Het staat je natuurlijk altijd vrij om buiten MijnFunding extra te investeren in je promotie of een deel van je verzamelde kapitaal te herinvesteren (in social media campagnes, video, advertenties en remarketing) zodat je Direct-Funding campagne nog meer werkkapitaal oplevert. Slimme marketing vergt geen grote investeringen, veelal enkele honderden Euro’s per jaar. Dit is mede afhankelijk van je eigen behoefte. MijnFunding kan je hier vooraf transparant over informeren.

  Is ondersteuning inbegrepen?

  We bieden voor de gehele abonnementsperiode ondersteuning aan. Vooraf krijg je gedetailleerd overzicht van wat wij leveren. Onze deliverables. Wij dragen ondernemers een warm hart toe dus waar mogelijk willen wij je helpen met kennis, ervaring en netwerk. Het is onze missie.

  Hoe lang blijft de Funding Webpage actief?

  Zolang je abonnement loopt heb je over de beschikking over alle functionaliteiten. Hier komt alleen maar bij.

  Na een jaar kun ij je abonnement eenvoudig verlengen. Hiervoor krijgt je voor het aflopen van het jaar een aantrekkelijk voorstel. Je kunt dan kiezen tussen het complete abonnement (gelijk aan het eerste jaar) of uitsluitend de Beheer module (als je geen nieuwe obligaties meer uitgeeft maar jij je investeerders wel online wil bedienen). Uitsluitend de Beheer module is voordeliger.

  Wil je stoppen met het abonnement? Dan kan dat na 12 maanden elke maand. Je kunt elke dag je data/gegevens downloaden. Er gaat dus geen belangrijke informatie verloren.

  Komt mijn Direct-Funding aanbieding op een platform?

  Nee. Het unieke van Direct-Funding is dat jouw Funding Webpage ook echt van jou is. De Funding Webpage koppelen wij aan je bestaande website of aan een domeinnaam van jou. Je bezoekers zien dus alleen jouw propositie. De verkregen data zoals mailadressen van bezoekers en investeerders is ook exclusief jouw data.

  Uiteraard kunnen wij je helpen om jouw Funding Webpage aan te bieden en onder de aandacht te brengen bij tal van crowdfunding-platformen en investeerdersplatformen. Het belangrijkste werk aan voorbereiding is dan al gedaan.

  Onze ervaring leert dat zogenaamde investeringsnetwerken in de praktijk niets tot erg weinig opleveren. Investeerders in netwerken hebben dezelfde criteria (als niet erger) dan de bank of creditinstelling. Het kost je een hoop geld, veel tijd en uiteindelijk zul je het toch zelf moeten doen.

  Wat zijn de verschillen tussen Direct-Funding en crowdfunding?

  Er zijn veel verschillen. Wat overeenkomt is dat beiden zich richten tot het publiek. Het grote verschil is dat jij je rechtstreeks richt tot het publiek met je eigen Funding Webpage en niet als één van de vele aanbiedingen op een platform staat. Alle verzamelde data zoals de gegevens van degene die hebben geïnvesteerd zijn van jou en dus zichtbaar. Je hebt bij Direct-Funding geen minimum bedrag dat verzameld moet worden wil het verzameld bedrag aan je overgemaakt worden. Bij Direct-Funding komt het bedrag rechtstreeks op jouw bankrekening binnen. Je campagne kan ingeval van Direct-Funding een jaar doorlopen, verlengd worden of opgevolgd worden door opvolgende campagnes. Hoe langer je zaait, hoe meer je oogst. Bij crowdfunding heb je vaak maar 30 á 60 dagen de tijd. Ook je aansprakelijkheden bepaal je zelf bij Direct-Funding. Bij crowdfunding zien wij vaak een privé hoofdelijke aansprakelijkheid. En zo kunnen wij nog wel even doorgaan. In het kort hebben wij alle nadelen van crowdfunding opgelost met Direct-Funding. Het belangrijkste is misschien wel dat waar een campagne bij een platform wordt afgeblazen na 30 á 60 dagen, Direct-Funding door blijft lopen.

  Is het niet beter een korte campagne te voeren?

  Dat bepaal je zelf en hangt van de situatie af. Wij zien bij crowdfunding platformen vaak dat je campagne maar 30 á 60 dagen openstaat voor inschrijving. Dan moet je al maanden daarvoor actief worden anders mislukt je campagne. Veel kosten, geen opbrengst. Je moet immers een minimum bedrag ophalen. Direct-Funding geef je meer tijd en minder stress. Hoe langer je zaait, hoe meer je oogst. Stel je voor dat jij voor de promotie van je kernactiviteit, dienst of product maar 30 á 60 dagen de tijd hebt om het te vermarkten. Dat levert een slechter resultaat op dan dat jij je publiek op kan bouwen, je boodschap kan herhalen over een langere periode. De lening die jij het publiek aanbiedt is ook een product. De investeerder is een klant. Het is een onderdeel van je business en je besteedt er gespreid een deel van je tijd aan.

  Als je niet over voldoende werkkapitaal beschikt om je ondernemende plannen te financieren, geeft je dit veel frustratie, tijdverlies en gemiste kansen. Met Direct-Funding los je dit probleem op.

  Hoe kom ik aan investeerders?

  Daar gaan wij voor rond de tafel zitten. MijnFunding is gespecialiseerd in Direct-Funding. Je kunt je Direct-Funding campagne onder de aandacht brengen bij investeerders netwerken, professionele investeerders maar ook bij het grote publiek. We helpen je met het bepalen van de meest geschikte doelgroepen.

  Naast rente kan je ook kortingen en exclusieve aanbiedingen bieden. Het wordt dan voor het publiek heel interessant. De financiële kracht en omvang van het publiek is enorm. investeerders worden klanten, klanten kunnen investeerder worden. De mogelijkheden zijn talrijk. Laat je verrassen door onze marketing aanpak en maak een afspraak voor een informatief gesprek.

  Is Direct-Funding voor mij geschikt?

  Geloof jij in je eigen onderneming? Zie jij kansen in de markt? Wil jij groeien? Heb je niet de beschikking over voldoende werkkapitaal om je plannen te realiseren?

  Dan is Direct-Funding geschikt voor jou.

  Je bent een moderne ondernemer. Je begrijpt dat elke grote ondernemer mede groot is geworden door gebruik van de kapitaalmarkt. Je weet dat voldoende kapitaal nu eenmaal één van de belangrijke succesfactoren is. Het is je duidelijk dat het niet beschikken over voldoende kapitaal je elke dag veel geld en tijd kost, frustratie en gemiste kansen oplevert. Je ziet in dat je zonder voldoende kapitaal je financieel aan het watertrappelen bent zonder echte vooruitgang. Je collega’s en concurrenten gaan wel vooruit. Er moet wat gebeuren.

  Direct-Funding is die kans die je leven als ondernemer in positieve zin verandert.

  Bestuur het, analyseer het en zorg dat je niet onwetend de boot mist maar kansen inschat en benut.

  Wij van MijnFunding helpen je graag met onze kennisbank en persoonlijk advies bij het besturen en analyseren van de mogelijkheden van Direct-Funding voor jou.
  Zo kan jij gefundeerd je ondernemersbeslissingen nemen.

  Het is onze missie en onze drive.

  Ik heb een andere vraag?

  Geen probleem. Stel je vraag via het antwoord formulier of contact formulier. Wij beantwoorden je vraag zo spoedig mogelijk. Wellicht zie jij je vraag terug in deze lijst. Zo help je ook andere ondernemers en ons. Samen vormen wij een entrepreneurial-community. Stel je vraag >>

  Wil je alles weten over
  bedrijfsfinanciering via Direct-Funding?
  Schrijf je in voor onze mail updates
  en ontvang onze whitepaper

  Financiering, zonder tussenschakels

   INFORMATIECENTRUM

   MijnFunding is gevestigd in het
   Groot Handelsgebouw in Rotterdam

   Algemene voorwaarden

   Verwerkersovereenkomst

   Privacy Verklaring

   MIJNFUNDING

   Stationsplein 45
   Postbus 710
   3000 AS Rotterdam
   +31 (0)85 06 02 114
   info@mijnfunding.nl