WIJ STAAN KLAAR

HET STARTSCHOT VOOR HET MIJNFUNDING TEAM

MijnFunding is een innovatieve startup die bestaat uit een team van ervaren specialisten. Na een jaar vol gewerkt te hebben aan de voorbereidingen, is 2019 inmiddels met een vliegende start begonnen. Wat zijn de plannen van MijnFunding voor 2019?

“Al vanaf 2017 zijn wij met ons team aan de slag. We zitten nu in een stroomversnelling” aan het woord is Hein van der Bijl. De CEO van MijnFunding. “2019 heeft daarom nu voor ons een vliegende start, heerlijk”.

Wat zijn de ambities voor 2019? “Onze missie is zoveel mogelijk ondernemers helpen met onze nieuwe innovatie op het gebied van bedrijfsfinanciering. Door verruiming van de regel- en wetgeving in Nederland en Europa is Direct-Funding nu niet meer te stuiten”.

Wat is er innovatief aan lenen en wat is Direct-Funding precies? “Dat is als ondernemer rechtstreeks lenen van het publiek. Het is crowdfunding maar dan zonder crowdfundingplatform. Elke schakel tussen ondernemer en investeerder is weg. Dat maakt de ondernemer weer ondernemer en onafhankelijk”.

Heeft de ondernemer daar wel behoefte aan? “Die is er. Uit onze uitgebreide testen blijkt dat er bij veel ondernemers een sterke behoefte is om kansen te benutten in de markt. Daar is kapitaal voor nodig. Ondernemend kapitaal vind je nu eenmaal niet bij de bank. Bovendien hebben banken jaar na jaar minder MKB-klanten. Je ziet vaak dure oplossingen daarvoor terugkomen. Dan nog wordt er uitsluitend gefinancierd op basis van zekerheden en cashflow. Echt geld om te ondernemen is niet beschikbaar. Direct-Funding lost dat probleem op en financiert wat de bank niet financiert”.

Wat heeft een ondernemer nodig en wat moet hij doen om rechtstreeks geld te lenen van het publiek? “Wij staan klaar. Zo heet onze introductie campagne dan ook. Wij helpen de ondernemer met een Funding Webpage. Een website van de ondernemer waar een lening wordt aangeboden, informatie wordt gegeven en stortingen van investeerders worden verwerkt. Om Direct-Funding effectief uit te kunnen voeren moet de ondernemer beschikken over voorwaarden voor de lening, uiteraard de wet naleven en slimme marketing voeren. Met al deze zaken ondersteunen wij de ondernemer tegen erg gunstige voorwaarden. De kosten kunnen zelfs grotendeels meegefinancierd worden en wij geven een ‘no cure, no pay’ resultaatgarantie”.

Levert dat de ondernemer het gewenste krediet op? “Soms zelfs veel meer dan dat. Het voordeel is dat een Direct-Funding campagne een jaar kan doorlopen, verlengd kan worden of opgevolgd door weer een nieuwe campagne. Dat geeft de ondernemer de ruimte om de marketing op te bouwen. Het is een kraan die eerst druppelt dan een straal geeft en steeds harder stroomt. Dat maakt Direct-Funding tot een structurele oplossing voor de ondernemer die wil groeien”.

Wat moet de ondernemer doen om te starten? “Via onze website of tussenpersonen kan elke ondernemer reageren en informatie lezen en verder aanvragen. Er worden regelmatig workshops georganiseerd in het land en iedereen is welkom op ons informatiecentrum in Rotterdam”.

Het filmpje ‘Wij staan klaar’ dat de aftrap heeft gegeven laat inderdaad zien dat MijnFunding staat te popelen de ondernemer kapitaal te brengen.

INFORMATIECENTRUM

MijnFunding is gevestigd in het
Groot Handelsgebouw in Rotterdam

Algemene voorwaarden

Verwerkersovereenkomst

Privacy Verklaring

MIJNFUNDING

Stationsplein 45
Postbus 710
3000 AS Rotterdam
+31 (0)85 06 02 114
info@mijnfunding.nl